FCSB a anunţat despărţirea de antrenorul Leonard Strizu, care şi-a dat demisia

FCSB a informat joi seara că antrenorul principal al echipei aflate pe locul 3 în Superligă, Leonard Strizu, a anunţat, la finalul partidei, că îşi va încheia colaborarea cu FCSB, invocând motive personale.

443 afișări
Imaginea articolului FCSB a anunţat despărţirea de antrenorul Leonard Strizu, care şi-a dat demisia

FCSB a anunţat despărţirea de antrenorul Leonard Strizu, care şi-a dat demisia

Anunţul tehnicianului bucureştenilor vine într-un moment dificil, deoarece Mihai Pintilii, cel care a condus efectiv echipa, este suspendat încă trei etape, mai exact în ultimele două din sezonul regulat şi prima din play-off.

Leonard Strizu era antrenorul oficial al grupării, deoarece Pintilii nu este posesor al Licenţei Pro.

În acest Moment FCSB se află pe locul 3 în Superligă, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, cu 54 de puncte şi cu un loc asigurat în play-off.

În ultimele două etape, bucureştenii întâlnesc pe UTA Arad, în deplasare, şi pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, pe teren propriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici