FCSB a câştigat Liga Elitelor U15 după ce a învins-o în finală pe CSA Steaua

Finalele Ligii Elitelor U15 la fotbal masculin s-au jucat duminică la Centrul Naţional de Fotbal Buftea. Ziua a fost deschisă cu finala mică, duelul dintre Farul Constanţa şi Universitatea Craiova fiind adjudecat de constănţeni cu scorul de 3-1. Finala mare a revenit celor de la FCSB.

Urmărește
151 afișări
Imaginea articolului FCSB a câştigat Liga Elitelor U15 după ce a învins-o în finală pe CSA Steaua

FCSB a câştigat Liga Elitelor U15 după ce a învins-o în finală pe CSA Steaua

În finala mare a Ligii Elitelor, FCSB s-a impus cu 5-0 în faţa celor de la CSA Steaua, goluri reuşite de Cezar Tamaş şi David Avram în prima repriză, respectiv Robert Pricop, Andrei Dăncuş şi Victor Marin în cea de-a doua, devenind astfel noua campioană la categoria U15.

În faza semifinalelor, FCSB s trecut de Farul Constanţa, contabilizând o victorie, scor 2-1, şi o remiză, scor 1-1, pe parcursul celor două manşe. Cea de-a doua finalistă, CSA Steaua, a reuşit calificarea după ce a trecut de Universitatea Craiova. Scorul la general a fost egal la finalul celui de-al doilea meci, astfel încât a fost nevoie de lovituri de departajare pentru a se stabili învingătoarea. Steaua s-a impus cu 5-3 şi a obţinut astfel calificarea în marea finală.

În meciul pentru locul 3, Farul Constanţa s-a impus cu 3-1 în faţa Universităţii Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici