FCSB pierde teren în lupta la titlu, după ce Universitatea Craiova a câştigat cu FC Botoşani

  • Universitatea Craiova - FC Botoşani s-a încheiat 2-1
  • Craiova este pe locul doi, la 4 puncte de liderul CFR Cluj
  • FCSB este pe trei, la 9 puncte distanţă de CFR
625 afișări
Imaginea articolului FCSB pierde teren în lupta la titlu, după ce Universitatea Craiova a câştigat cu FC Botoşani

FCSB pierde teren în lupta la titlu, după ce Universitatea Craiova a câştigat cu FC Botoşani

Universitatea Craiova a câştigat partida restantă, din etapa a 3-a, cu FC Botoşani, scor 2-1. Oltenii au marcat prin Nistor şi Kolic şi s-au apropiat la 4 puncte de CFR Cluj. Meciul trebuia să se joace pe 12 iunie, însă a fost amânat, după ce medicul moldovenilor a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Este a doua victorie a oltenilor, de la reluarea Ligii 1. Duminică, Universitatea Craiova are meci, în deplasare, cu CFR Cluj, de la ora 20:00.  

"Scorul e un pic mincinos. Am avut foarte multe ocazii. Am avut şi o bară. Mă bucur că am marcat. Am împlinit şapte ani de la căsătorie şi e un cadou frumos. 

Sper să jucăm la fel de bine şi să venim de acolo cu punct sau puncte (n.red. - despre meciul cu CFR Cluj, de duminică). E un meci capital pentru noi. Dacă vom câştiga, ne luptăm la titlu, dacă nu, în proporţie de 90% s-a terminat şi ei vor fi campioni. Vom fi la cel mai bun nivel pentru a câştiga campionatul", a spus Dan Nistor, la finalul partidei, potrivit Digi Sport.

Lupta la titlu se complică pentru FCSB, care este pe locul 3, la 5 puncte de Craiova şi 9 de CFR Cluj. În etapa următoare, FCSB joacă, în deplasare, cu Astra Giurgiu, ocupanta locului 4, la două puncte distanţă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici