FCSB rămâne la 3 puncte în spatele Farului, după 3-1 cu Sepsi

În etapa a 7-a din play-off-ul Superligii la fotbal, FCSB a dispus luni seară, pe teren propriu, de formaţia covăsneană cu 3-1.

536 afișări
Imaginea articolului FCSB rămâne la 3 puncte în spatele Farului, după 3-1 cu Sepsi

Miculescu a deblocat tabela

Gruparea bucureşteană, care aşteaptă titlul de campioană din 2015, a punctat prin David Miculescu (28), Ovidiu Popescu (74) şi prin Andrei Cordea (79).

Pentru oaspeţi a marcat fostul jucător al FCSB-ului, atacantul Alexandru Tudorie, în minutul 68.

Deşi n-a marcat, Florinel Coman a oferit două pase de gol.

FCSB a ratat un penalty, în minutul 45+4, prin muntenegreanul Risto Radunovic.

Cu 3 etape rămase de jucat, Farul are 46 de puncte. Pe locul 2 stă FCSB, 43 de puncte, iar pe 3 este campioana CFR Cluj, 39 de puncte.

Cu doar 25 de puncte, Sepsi este ultima din play-off.

Se anunţă o luptă în doi pentru titlu, între naşul Gică Hagi şi finul Gigi Becali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici