FCSB se califică în turul trei preliminar al Europa League, după un meci dramatic în Serbia

  • Pentru FCSB au marcat Coman (min. 25), Man (min. 50, 63-pen, 105), Balaz (min. 90+3 – autogol) şi Petre (min. 108)
  • Cei de la Backa Topola au avut 2 jucători eliminaţi
  • FCSB va juca în turul 3 cu Slovan Liberec
1789 afișări
Imaginea articolului FCSB se califică în turul trei preliminar al Europa League, după un meci dramatic în Serbia

FCSB se califică în turul trei preliminar al Europa League, după un meci dramatic în Serbia

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar al Europa League după loviturile de departajare.

A fost 4-4 în timpul regulamentar, iar după prelungiri scorul a căpătat proporţii de tenis – 6-6. La penlaty-uri a fost 5-4 pentru FCSB.

Puştiul Ducan a apărat o lovitură de departajare şi şi-a spălat păcatele pentru gafele din timpul jocului, iar Denis Man a pus cireaşa de pe tort – după hattrickul reuşit, a marcat din penaltyul decisiv.

Deşi a avut doar trei jucători pe bancă, Mihai Pintilii nu a ezitat să schimbe încă din minutul 21. Sârbii au avut şi două eliminări, una în minutul 44 şi una în minutul 103.

Roş-albaştrii nu au câştigat doar contra celor de la Backa Topola, ci au câştigat şi lupta cu COVID-19. Cu un lot măcinat de infectări cu SARS-CoV2 şi cu doar 14 jucători apţi, FCSB a depăşit toate obstacolele pentru o calificare împotriva tuturor şanselor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici