Federaţia Română de Fotbal are un nou termen pentru a anunţa UEFA despre planul de reluare a competiţiilor

  • Toate federaţiile naţionale au avut ca termen limită data de 25 mai pentru a anunţa deciziile legate de reluarea competiţiilor
  • Federaţia Română de Fotbal a primit acceptul de la UEFA pentru a comunica decizia la 1 iunie
  • Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat că pe 1 iunie se vor anunţa deciziile luate în privinţa competiţiilor sportive din România
177 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Fotbal are un nou termen pentru a anunţa UEFA despre planul de reluare a competiţiilor

Federaţia Română de Fotbal are un nou termen pentru a anunţa UEFA despre planul de reluare a competiţiilor

Federaţia Română de Fotbal a anunţat luni, 25 mai, că UEFA a acceptat solicitarea făcută de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru a prelungi data la care trebuia să trimită planul despre reluarea competiţiilor din ţară. 

"Federaţia Română de Fotbal s-a adresat săptămâna trecută forului continental pentru prelungirea termenelor fixate de UEFA, în conformitate cu situaţia de la nivel naţional privind măsurile de distanţare pe perioada stării de alertă.

Având în vedere anunţul autorităţilor române prin care situaţia va fi reevaluată la fiecare două săptămâni şi luând în considerare posibilitatea relaxării măsurilor, FRF a solicitat ca termenul de 25 mai, impus de UEFA pentru comunicarea calendarului competiţional, să fie prelungit până la data de 1 iunie. UEFA a acceptat azi cererea Federaţiei Române de Fotbal", se arată în comunicatul Federaţiei Române de Fotbal.

Duminică, 24 mai, Minstrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a spus că atât detalii despre reluarea Ligii 1, cât şi despre celelalte activităţi sportive vor fi anunţate pe 1 iunie. Săptămâna trecută preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că începând cu 1 iunie jucătorii vor putea relua antrenamentele colective, iar începând cu 13 iunie Liga 1 ar putea reîncepe. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici