Federaţia Română de Rugby lansează un program de identificare de talente la nivel global

Federaţia Română de Rugby lansează public proiectul Rădăcini de Stejar (Roots of an Oak) prin care doreşte să identifice jucători care îndeplinesc condiţiile pentru a evolua în cadrul echipele naţionale ale României, a anunţat joi rugbyromânia.ro.

241 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Rugby lansează un program de identificare de talente la nivel global

Sursa foto: MediafaxFoto

„Este un proiect ambiţios, dar pe care toate marile naţiuni îl au. Practic acest proiect este lansat de anul trecut când am început să identificăm jucători cu origini române în mai multe ţări din Europa, atât pentru echipa naţională de seniori, cât şi pentru echipa naţională U20 sau naţionala de rugby 7 fete.”, a declarat Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

„Încercăm să le oferim şansa jucătorilor şi părinţilor de a se înscrie în program direct, indiferent de locul unde se află, printr-o aplicaţie pe pagina noastră oficială. Se califică toţi sportivii sau sportivele care au un părinte sau un bunic român, indiferent de ţara în care joacă rugby sau locuiesc.

După înscrierea pe platformă, care este securizată şi în acord cu legislaţia în domeniu, federaţia va analiza datele primite, va evalua informaţiile şi ulterior, va include în programele sale jucătorii sau jucătoarele care au aplicat”, a mai spus oficialul FRR.

Planurile federaţiei este ca proiectul să fie promovat prin campanii media la nivel global pentru a ajunge la cât mai mulţi sportivi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici