Federaţia Română de Tenis, acuzată de lipsă de interes în cazul vicecampioanei mondiale Andreea Roşca

FR de Tenis este acuzată de lipsă de interes de către Ionuţ Roşca, tatăl proaspetei vicecampioane mondiale "Under 14", Andreea Roşca, acesta invocând faptul că jucătoarea a trebuit să plătească taxa de participare la turneu şi că a federaţia nu a alocat decât două zile de pregătire pentru CM.

280 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Tenis, acuzată de lipsă de interes în cazul vicecampioanei mondiale Andreea Roşca

FR Tenis, acuzată de lipsă de interes în cazul vicecampioanei mondiale Andreea Roşca

Andreea Roşca a pierdut duminică, în finala Campionatelor Mondiale U14 din Franţa, în faţa jucătoarei Catherine Cartan Bellis (SUA).

"Pentru a demonstra încă o dată sprijinul enorm de care beneficiază necondiţionat juniorii atunci când fac parte din echipele oficiale ce reprezintă România, federaţia de tenis a alocat pentru acest turneu două zile de pregătire. În plus, pentru a proteja sănătatea celor patru sportivi membri ai echipei oficiale şi a îi feri de eventualele tentaţii occidentale, FRT le-a oferit o diurnă totală aferentă perioadei de 7 zile de 35 euro, solicitându-le în acelaşi timp sportivilor să îşi achite taxa de turneu, ce se ridică la suma de 40 euro. Mai mult decât atât, pentru a maximiza şansele Andreei de a câştiga trofeul, imediat dupa semifinale, restul echipei României a fost trimis acasă în ţară. Nu de alta, dar nu cumva să fie alături de Andreea în timpul finalei şi să o încurajeze excesiv", a spus ironic Ionuţ Roşca.

Andreea Roşca alături de colegele ei din echipa naţională au plecat azi dimineaţa, în Cehia, pentru a participa la faza de calificări a Campionatelor Europene de iarnă U14.

Până la publicarea acestei ştiri, Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, nu a putut fi contactată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici