Federer a fost ovaţionat pe Centre Court, la Wimbledon

Renumitul jucător de tenis elveţian, Roger Federer, retras din activitate anul trecut, şi-a făcut marţi o apariţie surpriză pe scena sa preferată, spre încântarea deţinătorilor de bilete de pe Centre Court, la Wimbledon.

288 afișări
Imaginea articolului Federer a fost ovaţionat pe Centre Court, la Wimbledon

Federer a fost ovaţionat pe Centre Court, la Wimbledon

Federer, ale cărui 20 de titluri de Grand Slam la simplu includ un record de opt la Wimbledon şi pe care mulţi îl consideră cel mai bun jucător din toate timpurile, s-a retras anul trecut la vârsta de 41 de ani.

În condiţiile în care rivalul său, Rafael Nadal, lipseşte şi el anul acesta, încearcând să îşi recapete condiţia fizică, iar Serena Williams s-a retras şi ea, Wimbledonul duce lipsă de unii dintre jucătorii săi favoriţi.

Dar chiar şi fără racheta sa, Federer a făcut publicul de pe Centre Court să ovaţionaze în timpul unei scurte prezentări video difuzate pe tabela de marcaj înainte ca Elena Rybakina, deţinătoarea titlului feminin, să intre pe teren pentru meciul de deschidere.

Filmul a surprins cariera strălucitoare a lui Federer la Wimbledon, de la primul său titlu în 2003, până la ultimul în 2017.

Federer, care purta un sacou crem, a luat loc în loja regală alături de soţia sa Mirka şi de Prinţesa de Wales, în timp ce cei 15.000 de spectatori l-au ovaţionat în picioare timp de câteva minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici