Felipe Massa a părăsit Ungaria

Pilotul echipei Ferrari, Felipe Massa, rănit la cap în timpul calificărilor de la 25 iulie, a fost externat din spitalul din Budapesta şi a părăsit Ungaria, luni, cu un avion privat care îl va duce în Brazilia, la Sao Paulo.

17 afișări
Imaginea articolului Felipe Massa a părăsit Ungaria

Felipe Massa a părăsit Ungaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Massa este însoţit de soţia sa Rafaela şi de medicul său personal, Dino Altman.

Avionul va face o escală la în Senegal, la Dakar.

Felipe Massa a fost rănit la cap în calificările de la Marele Premiu al Ungariei, de o bucată dintr-un amortizor al unui monopost Brawn GP condus de compatriotul său Rubens Barrichello, care se afla pe circuit chiar în faţa maşini pilotate de vicecampionul mondial, ce rula cu mai mult de 250 km/h. Massa şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost dus la un spital din Budapesta, unde a fost operat şi a rămas internat până luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici