Fenerbahce - Benfica şi FC Basel - Chelsea Londra, în semifinalele Ligii Europa

Formaţia turcă Fenerbahce Istanbul va întâlni echipa portugheză Benfica Lisabona şi FC Basel (Elveţia) va juca împotriva grupării engleze Chelsea Londra în semifinalele Ligii Europa, conform tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

249 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce - Benfica şi FC Basel - Chelsea Londra, în semifinalele Ligii Europa

Fenerbahce - Benfica şi FC Basel - Chelsea Londra, în semifinalele Ligii Europa (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Prima manşă a semifinalelor este programată la 25 aprilie, iar returul la 2 mai.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de fostul internaţional olandez Ruud van Nistelrooy.

Finala Ligii Europa, Fenerbahce sau Benfica - FC Basel sau Chelsea Londra, va avea loc la 15 mai, pe Amsterdam ArenA.

Potrivit uefa.com, FC Basel şi Chelsea nu s-au mai întâlnit în cupele europene, iar Fenerbahce şi Benfica au mai fost adversare în primul tur al ediţiei 1975/76 a Cupei Campionilor Europeni, când portughezii s-au impus cu scorul general de 7-1.

FC Basel şi Fenerbahce evoluează pentru prima dată în semifinalele Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici