Fenerbahce oferă 12 milioane de euro pentru Gyan

Clubul turc Fenerbahce Istanbul ar fi oferit suma de 12 milioane de euro grupării Rennes pentru achiziţionarea ghanezului Asamoah Gyan, scrie, marţi, cotidianul L'Equipe.

14 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce oferă 12 milioane de euro pentru Gyan

Fenerbahce oferă 12 milioane de euro pentru Gyan (Imagine: Mediafax Foto)

Conform sursei citate, oficialii de la Rennes, care ar fi de acord cu plecarea ghanezului, ar cere mai mult cu opt milioane, adică 20 de milioane de euro. Dacă îl va transfera pe Gyan cu 20 de milioane de euro, Rennes va realiza un profit substanţial, având în vedere că l-a achiziţionat pe jucător cu opt milioane de euro de la Udinese în 2008.

"Atacantul, încă în vacanţă, pare mai interesat de Premier League decât de campionatul turc", a scris L'Equipe.

Gyan a evoluat cu naţionala Ghanei la Cupa Mondială. În meciul cu Uruguay, Ghana a ratat, prin Asamoah Gyan, în ultima secundă a prelungirilor, penaltiul care i-ar fi putut aduce calificarea în semifinale.

În minutul 120+1, Luis Suarez a fost eliminat deoarece a respins cu mâna de pe linia porţii un balon trimis de Adiyiah, după ce cu câteva secunde înainte respinsese, tot de pe linia porţii, un şut al lui Appiah.

Arbitrul Olegario Benquerenca i-a acordat cartonaşul roşu lui Suarez şi penalti pentru Ghana. Lovitura de la 11 metri a fost ratată de Gyan, care a trimis mingea în transversală. La loviturile de departajare, Uruguay s-a calificat în semifinale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici