Fernando Alonso a semnat cu Renault

Echipa de Formula 1 Renault a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, că va fi reprezentată în sezonul 2008 al Campionatului Mondial de Formula 1 de pilotul spaniol Fernando Alonso şi brazilianul Nelson Piquet jr.

2 afișări
Imaginea articolului Fernando Alonso a semnat cu Renault

Fernando Alonso a semnat cu Renault

"Fernando şi Nelsinho vor forma una din cele mai incitante echipe de piloţi din 2008. Suntem încântaţi de revenirea lui Fernando acasă, unde s-a bucurat de cele mai mari succese ale sale. Abilităţile sale de pilot şi de lider de echipă sunt cunoscute şi suntem nerăbdători să întărim încă un parteneriat puternic. Nelsinho este unul dintre cele mai promiţătoare talente din automobilism. După succesul său în GP2, a petrecut un an învăţând ca pilot de teste la noi. Acum este pregătit să treacă la următorul nivel", a comentat managerul general Flavio Briatore.

Fernando Alonso, în vârstă de 26 de ani, a revenit la Renault, echipă cu care a câştigat titlul mondial în 2005 şi 2006, după ce în sezonul 2007 a concurat pentru McLaren Mercedes.

Nelson Piquet Jr., în vârstă de 22 de ani, a fost în 2007 pilot de teste şi de rezervă la Renault. El va debuta în F1 la Marele Premiu al Australiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici