Festin de goluri în prima partidă a zilei de Boxing Day. Leicester – Man Utd: scor 2-2

  • Etapa de Boxing Day din Premier League s-a deschis sâmbătă cu remiza între Leicester şi Manchester United.
  • Sărbătoarea renumită pentru dărnicie şi sandwich-urile de curcan, dar şi pentru fotbalul nelipsit din majoritatea ligilor engleze a oferit un festin de goluri în actul de debut.
396 afișări
Imaginea articolului Festin de goluri în prima partidă a zilei de Boxing Day. Leicester – Man Utd: scor 2-2

Festin de goluri în prima partidă a zilei de Boxing Day. Leicester – Man Utd: scor 2-2

„Dracilor” roşii le-a fost întrerupt şirul record de 10 victorii în deplasare. Băieţii lui Ole Gunnar Solskjær au deschis scorul prin Rashford (0-1, min. 23), dar au fost egalaţi rapid de Harvey Barnes, cu
un şut de la marginea careului (1-1, min. 31).

La un sfert de oră de la reluare, şutul lui Rashford din interiorul careului a fost respins de Schmeichel, pentru ca imediat după aceea golul lui Anthony Martial să fie anulat pentru offside.

Oaspeţii au revenit la conducere prin golul lui Fernandes (1-2, min. 79), dar colegul său Axel Tuanzebe nu-i lasă să savureze prea mult momentul, deviind în propria poartă un şut al adversarilor (2-2, min. 85).

Remiza menţine ambele echipe în plutonul fruntaş, cu şanse de a rămâne pe 2, respectiv 3, cel puţin până duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici