FIA va consulta echipele înainte de amânarea noului sistem de acordare a titlului

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) aşteaptă să se consulte cu toate echipele de Formula 1 înainte de a anunţa o eventuală amânare a punerii în aplicare a noului sistem de atribuire a titlului mondial la piloţi, a declarat un purtător de cuvânt al forului.

11 afișări
Imaginea articolului FIA va consulta echipele înainte de amânarea noului sistem de acordare a titlului

FIA va consulta echipele înainte de amânarea noului sistem de acordare a titlului

FIA, nesigură de poziţia echipelor în privinţa schimbării de sistem, vrea să afle opinia acestora înainte de a-şi anunţa decizia, la o dată pe care nu a precizat-o.

Asociaţia Echipelor de Formula 1 (FOTA) a contestat, vineri, validitatea noului sistem ce prevede ca titlul mondial să îi revină pilotului care va câştiga cele mai multe curse. Ca urmare reacţiei FOTA, Federaţia Internaţională de Automobilism s-a arătat dispusă să amâne până în 2010 aplicarea acestui sistem.

"Dacă, din anumite motive, echipele de Formula 1 nu sunt de acord cu acest nou sistem, introducerea acestuia va fi amânată până în 2010", a precizat FIA într-un comunicat, săptămâna trecută.

Campionatul Mondial de Formula 1 va debuta pe 29 martie, cu Marele Premiu al Australiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici