FIFA a refuzat cererea lui Zelenski de a transmite un mesaj de pace la finala Cupei Mondiale

Cererea preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski de a transmite un mesaj de pace la finala Cupei Mondiale de fotbal de duminică a fost respinsă de FIFA, a declarat o sursă pentru CNN.

385 afișări
Imaginea articolului FIFA a refuzat cererea lui Zelenski de a transmite un mesaj de pace la finala Cupei Mondiale

FIFA a refuzat cererea lui Zelenski de a transmite un mesaj de pace la finala Cupei Mondiale

Sursa a declarat că Volodimir Zelenski se oferă să apară într-o legătură video cu fanii de pe stadionul din Qatar, înainte de startul meciului.

Tot sursa a mai spus că partea ucraineană a fost surprins de răspunsul negativ. Nu este clar dacă mesajul lui Zelensky trebuia să fie în direct sau înregistrat.

„Am crezut că FIFA a vrut să îşi folosească platforma pentru binele general", a declarat sursa citată.

Cu toate acestea, discuţiile dintre Ucraina şi FIFA nu s-au finalizat încă, a adăugat sursa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici