FIFA ajută fotbalul din Filipine cu un milion de dolari

FIFA va acorda un ajutor de un milion de dolari pentru reconstruirea bazelor sportive distruse de taifunul Haiyan, la 8 noiembrie, a anunţat, vineri, Federaţia Filipineză de Fotbal.

57 afișări
Imaginea articolului FIFA ajută fotbalul din Filipine cu un milion de dolari

FIFA ajută fotbalul din Filipine cu un milion de dolari

"Suntem profund impresionaţi de această susţinere generoasă a FIFA, care îşi arată solidaritatea faţă de naţiunea noastră", a declarat preşedintele federaţiei din Filipine, Mariano Araneta.

Taifunul Haiyan a devastat aproximativ 200 de oraşe din Filipine, provocând moartea a 6.009 persoane. Alte 1.179 de persoane au fost date dispărute.

Federaţia filipineză a precizat că va întocmi o listă cu infrastructurile ce au suferit pagube în regiune, pentru a stabili unde vor ajunge fondurile de la FIFA.

În ultimii ani, fotbalul a devenit tot mai popular în Filipine, ţară în care cel mai iubit sport este baschetul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici