Final de sezon. Universitatea Craiova, remiză albă cu Academica Clinceni în faţa propriilor suporteri

Universitatea Craiova şi Academica Clinceni au remizat miercuri seara pe Stadionul „Ion Oblemenco”, scor 0-0, în faţa a aproximativ 2.000 de spectatori, care şi-au fluierat favoriţii la finalul meciului, în care oltenii au fost dominaţi pe alocuri.

148 afișări
Imaginea articolului Final de sezon. Universitatea Craiova, remiză albă cu Academica Clinceni în faţa propriilor suporteri

Universitatea Craiova, remiză albă cu Academica Clinceni în faţa propriilor suporteri

Universitatea Craiova – Academica Clinceni a fost ultimul meci al sezonului pentru cele două echipe, dar şi prima în care spectatorii au avut acces pe arena „Ion Oblemenco”. În ciuda faptului că ar fi putut fi prezenţi aproximativ 7.500 de spectatori, 25 la sută din capacitatea de 30.000 de locuri a stadionului, în realitate au participat la meci doar 2.000 de suporteri.

Meciul a fost presărat de nenumărate ocazii la ambele porţi, niciuna concretizată, ceea ce i-a nemulţumit în final pe cei prezenţi în tribune, de unde s-au auzit fluierături de protest.

Cea mai mare ocazie le-a aparţinut oaspeţilor, Rusescu trimiţând mingea în bară, în minutul 70.

În minutul 90, Pîrvulescu, de la oaspeţi a fost eliminat pentru un fault dur.

Atanas Trică-Balaci, nepotul legendarului Ilie Balaci, a debutat la olteni, la 16 ani şi 11 luni, înlocuindu-l în minutul 87 pe Andrei Ivan.

La finalul meciului componenţii Universităţii Craiova au sărbătorit alături de suporteri câştigarea Cupei României şi a medaliilor de bronz în Liga 1.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici