Finala Champions League, dintre Bayern Munchen şi Chelsea, va avea loc sâmbătă, de la 21.45

TVR 1, TVR HD şi www.tvr.ro vor transmite, sâmbătă, evenimentul fotbalistic cel mai aşteptat de microbiştii de pretutindeni, finala UEFA Champions League, disputată de FC Bayern Munchen şi Chelsea Londra, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

786 afișări
Imaginea articolului Finala Champions League, dintre Bayern Munchen şi Chelsea, va avea loc sâmbătă, de la 21.45

Finala Champions League, dintre Bayern Munchen şi Chelsea, va avea loc sâmbătă, de la 21.45 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De la ora 20.50, Cosmin Cernat va prezenta în "Studio UEFA Champions League" drumul parcurs de cele două echipe pentru a ajunge în finală şi va face o analiză a evoluţiilor lor, în încercarea de a da un pronostic al acestei partide.

De la 21.45, TVR 1, TVR HD şi www.tvr.ro vor intra în legătură directă cu Fußball Arena din Munchen, locul de desfăşurare al finalei UEFA Champions League.

Meciul va fi comentat Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin, iar transmisiunea TVR va acoperi partida integral (cu eventualele prelungiri) şi va fi urmată de ceremonia de premiere a echipei campioane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici