Finala Cupei României la hochei se va juca la Bucureşti

Preşedintele FR de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna, a declarat, pentru site-ul rohockez.ro, că finala din acest an a Cupei României, dintre Steaua şi SC Miercurea Ciuc, se va disputa la Bucureşti, la data de 30 ianuarie, ora urmând să fie stabilită ulterior.

22 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei României la hochei se va juca la Bucureşti

Finala Cupei României la hochei se va juca la Bucureşti

"Conducerea FR de Hochei pe Gheaţă a fost anunţată că Braşovul nu poate garanta organizarea finalei Cupei României din cauza unor probleme care au intervenit la finalizarea lucrărilor de la patinoarul din Parcul Tractorul. Având în vedere şi pozitia tranşantă a postului de televiziune Antena 1, privind locul de desfăşurare, finala Cupei României se va juca la Bucureşti, în 30 ianuarie", a spus Barna.

Conform aceleiaşi surse, directorul Sport Club Municipal Braşov, Florin Florea, a explicat că livrarea cu întârziere a unui transformator a împiedicat ca finala să se joace la Braşov.

"O comisie, formată din reprezentanţii constructorului, cei ai Primăriei Braşov şi cei ai clubului sportiv, a analizat problemele legate de ultimele componente care au mai rămas de montat. Din nefericire, unul dintre furnizori a întârziat livrarea unui transformator, astfel că echipa de tehnicieni austrieci care trebuia să verifice instalaţia de gheaţă nu a mai putut să o facă în timp util. Transformatorul a sosit abia marţi, iar pentru testarea gheţii este nevoie de vreo zece zile, astfel că nu ne puteam permite să periclităm desfăşurarea finalei", a precizat Florin Florea.

Finala Cupei României va aduce faţă în faţă formaţiile Steaua Bucureşti - deţinătoarea trofeului - şi Sport Club Miercurea Ciuc - campioana en-titre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici