FINALA EURO 2016: Autorităţile franceze au interzis sărbătorirea pe străzile Parisului în cazul în care echipa lui Deschamps va câştiga meciul cu Portugalia

Autorităţile franceze au luat o decizie extrem de dură înaintea finalei Campionatului European cu Portugalia, informează ProSport.

1713 afișări
Imaginea articolului FINALA EURO 2016: Autorităţile franceze au interzis sărbătorirea pe străzile Parisului în cazul în care echipa lui Deschamps va câştiga meciul cu Portugalia

FINALA EURO 2016: Autorităţile franceze au interzis sărbătorirea pe străzile Parisului în cazul în care echipa lui Deschamps va câştiga meciul cu Portugalia (Imagine: Hepta)

Teama de atentate i-a determinat pe oficialii francezi să interzică orice fel de manifestare pe străzile capitalei Paris.

În eventualitatea în care naţionala lui Deschamps va câştiga trofeul, suporterii nu se vor putea bucura în stradă alături de favoriţii lor, orice fel de paradă cu trofeul fiind strict interzisă.

Francezii au sărbătorit în stradă alături de componenţii echipei naţionale după ultimele două turnee finale organizate de ţara lor şi câştigate de Franţa: Campionatul European din 1984 şi Campionatul Mondial din 1998.

Portugalia - Franţa, finala EURO 2016, de la ora 22:00. Partida se joacă pe Stade de France şi poate fi urmărită LIVE pe ProTV şi DolceSport şi în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici