Finala Superkombat va avea loc la 22 decembrie la Bucureşti

Finala Superkombat, cea mai mare gală de K1 din 2012, va fi organizată în Sala Polivalentă din Bucureşti la 22 decembrie, la eveniment urmând să participe mai mulţi sportivi calificaţi pentru marea finală K1, dar şi patru luptători români.

337 afișări
Imaginea articolului Finala Superkombat va avea loc la 22 decembrie la Bucureşti

Finala Superkombat va avea loc la 22 decembrie la Bucureşti (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto Arhiva)

Conform unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, ca urmare a faptului că finala K 1 programată la New York a fost amânată pentru începutul anului viitor, preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat că a semnat un parteneriat de asociere cu japonezii de la K-1, iar anul calendaristic se va închide cu gala de la Bucureşti. Denumirea oficială a evenimentului de pe 22 decembrie va fi "Superkombat World Grand Prix Final in association with K-1".

"Deoarece Superkombat e partener exclusiv cu organizaţia K-1 la nivel mondial, am profitat de faptul că finala de la New York s-a amânat pentru începutul anului viitor, astfel că, în urma asocierii, am reuşit să facem posibil un mega eveniment la Bucureşti. Va fi un cadou de Crăciun pentru fanii K-1 din întreaga lume", a spus Irimia, care a dezvăluit că la gală vor participa luptători de pe toate continentele.

Trei dintre sportivii calificaţi în marea finală K-1, Zabit Samedov (Azerbaidjan), Hesdy Gerges (Egipt) şi Ismael Londt (Surinam) sunt deja confirmaţi pe fight-cardul care va fi anunţat oficial săptămâna viitoare. Un prim super-fight a fost confirmat deja, urmând ca Raul Cătinaş să încerce să îşi ia revanşa în faţa americanului Mighty Mo după ce a fost învins în semifinala K-1 de la Seul din 2010, cei doi provocându-se deja la Local Kombat Oneşti unde au participat în calitate de invitaţi.

Surinamezul Londt, campionul Superkombat la categoria grea, va lupta în piramida de 4, unde mai sunt calificaţi Sebastian Ciobanu (România), Pavel Zhuravlev (Ucraina) şi Benjamin Adegbuyi (Nigeria/România). Câştigătorul va pleca acasă, pe lângă premiul în bani, şi cu un Mitsubishi Pajero în valoare de 50.000 de euro, oferit de Mitsubishi Motors România. De asemenea, printre numele confirmate se mai numără Freddy Kemayo (Franţa), Daniel Sam (Ucraina) şi Sergey Lascenko (Ucraina).

Biletele pentru gala de pe 22 decembrie de la Bucureşti vor fi disponibile începând de luni. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici