Fiorentina neagă existenţa unui acord privind plecarea lui Mutu la finalul sezonului

Oficialii clubului AC Fiorentina au dat publicităţii, luni, pe site-ul oficial, un comunicat prin care neagă informaţiile apărute în presa italiană conform cărora atacantul român Adrian Mutu ar avea un acord cu gruparea toscană pentru a putea pleca la finalul sezonului.

15 afișări
Imaginea articolului Fiorentina neagă existenţa unui acord privind plecarea lui Mutu la finalul sezonului

Fiorentina neagă existenţa unui acord privind plecarea lui Mutu la finalul sezonului

"Fiorentina dezminte categoric informaţiile apărute în presă, potrivit cărora ar exista un acord în privinţa viitorului jucătorului Adrian Mutu. Acest ştiri nu au niciun fundament. Cerem ca presa să judece obiectiv clubul Fiorentina şi să respecte regulile de informare", se arată în comunicat.

Duminică, presa italiană a scris că Adrian Mutu a făcut un pact cu oficialii grupării Fiorentina şi pleca la finalul sezonului, în cazul unei oferte avantajoase. O eventuală plecare a lui Mutu ar fi asemănătoare cu cea a lui Luca Toni la Bayern Munchen, în urmă cu două sezoane. Echipa la care ar putea ajunge românul este AS Roma.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici