Flamengo a reziliat contractul cu Adriano

Clubul Flamengo a anunţat, marţi, că a pus capăt colaborării cu atacantul Adriano, care nu a jucat niciun meci de la sosirea sa la gruparea braziliană, în luna august.

102 afișări
Imaginea articolului Flamengo a reziliat contractul cu Adriano

Flamengo a reziliat contractul cu Adriano (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Adriano nu mai face parte din echipa Flamengo, conform propriilor sale cuvinte", a declarat preşedintele clubului din Rio de Janeiro, Zinho, care a adăugat că înţelegerea cu jucătorul a fost reziliată.

Contractul jucătorului de 30 de ani urma să expire la 22 decembrie şi prevedea o clauză potrivit căreia înţelegerea putea fi ruptă în cazul în care fotbalistul greşeşte de trei ori. Adriano nu s-a prezentat, vineri, la o discuţie programată cu preşedintele clubului şi a acumulat şase avertismente din 22 august, când a semnat pentru Flamengo.

Fostul internaţional brazilian, aflat în convalescenţă după o intervenţie la tendonul lui Ahile, a anunţat, luni, că nu se va mai prezenta la antrenamentele echipei până în 2013.

Joia trecută, el a lipsit de la antrenamente, dar presa locală a scris despre prezenţa lui la diferite petreceri.

În cursul carierei sale, Adriano a evoluat la Fiorentina, Inter Milano, Parma, Roma, Sao Paulo şi ultima oară la Corinthians. Cu ultima grupare, Adriano şi-a reziliat contractul în luna martie. Cu doi luni înainte, el fusese scos din lot pentru exces de greutate şi indisciplină, fotbalistul cântărind la vremea respectivă 105 kilograme, la o înălţime de 1,89 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici