Flavius Stoican şi-a prelungit contractul cu Dinamo

FC Dinamo Bucureşti şi Flavius Stoican au ajuns la un acord privind prelungirea contractului pentru postul de antrenor principal pentru încă două sezoane, până la 30 iunie 2016, informează site-ul oficial al grupării dinamoviste.

98 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican şi-a prelungit contractul cu Dinamo

Flavius Stoican (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mă bucur că sunt apreciat pentru munca mea şi a staff-ului tehnic. Am creat o familie la Dinamo şi vreau să rămânem uniţi. Îmi doresc ca în sezonul viitor să fim mai buni, să fim pe podium în Liga I şi să câştigăm Cupa României. Sunt încrezător că vom reuşi! Avem suporteri, avem jucători de calitate şi sperăm să realizăm lucruri importante pentru suflarea dinamovistă!", a declarat Flavius Stoican pentru site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare, www.fcdinamo.ro.

Flavius Stoican a preluat Dinamo în toamna anului trecut şi a condus echipa pe locul 4 în sezonul 2013/2014 al Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici