Fletcher, nevoit să ia o pauză din motive medicale

Mijlocaşul echipei Manchester United, Darren Fletcher, va lua o pauză în activitatea competiţională, din motive medicale, a anunţat, marţi, gruparea engleză.

143 afișări
Imaginea articolului Fletcher, nevoit să ia o pauză din motive medicale

Darren Fletcher (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Internaţionalul scoţian în vârstă de 27 de ani suferă de o colită ulcerativă (boală inflamatorie a intestinului) de mai mult timp. Deşi a reuşit să atenueze simptomele o lungă perioadă, acest lucru s-a dovedit din ce în ce mai greu în ultimul timp. Dorinţa permanentă a acestuia de a juca şi loialitatea arătate echipei i-au compromis jucătorului şansele de a reveni la o stare bună de sănătate", se arată într-un comunicat al clubului.

United a precizat că a justificat absenţele repetate ale jucătorului în acest an cu o boală virală, pentru a păstra secretul medical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici