Florentino Perez vrea să-l aducă la Real Madrid pe Arsene Wenger

Unul dintre candidaţii la preşedinţia clubului Real Madrid, Florentino Perez, susţine că tehnicianul Arsene Wenger este gata să-şi încheie conturile cu formaţia Arsenal Londra pentru a veni, în vară, la gruparea din capitala Spaniei, informează cotidianul englez Daily Mirror.

18 afișări
Imaginea articolului Florentino Perez vrea să-l aducă la Real Madrid pe Arsene Wenger

Florentino Perez vrea să-l aducă la Real Madrid pe Arsene Wenger(Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Florentino vrea să-l facă pe Wenger atât antrenor cât şi director general la Real Madrid în vara asta, şi a promit că acest lucru se va întâmpla" , a spus o sursă apropiată lui Perez, citată de ziarul britanic.

Sursa citată precizează că pe lângă aducerea lui Wenger, Perez mai doreşte aducerea la formaţia madrileană a mijlocaşilor Cesc Fabregas (Arsenal) şi Kaka (AC Milan): "Cu Kaka şi Fabregas ca jucători şi cu Wenger ca antrenor, Florentino va duce Realul acolo unde trebuie să fie".

Plecat în 2006 de la cârma echipei Real Madrid, club pe care l-a condus timp de şase ani, Florentino Perez este favorit să se reîntoarcă în acest post după ce Ramon Calderon a demisionat, săptămâna trecută, în urma scandalului voturilor trucate. Cotidianul Marca a dezvăluit, la 13 ianuarie 2009, că falşi "împuterniciţi" şi în aceelaşi timp falşi "socios" ai clubului Real Madrid au luat parte la ultima Adunare Generală, din 7 decembrie 2008, şi au dat un vot favorabil vechiului preşedinte Ramon Calderon. Acest scandal, care a produs o mare vâlvă în Spania, a dus la demisia lui Calderon şi înlocuirea sa cu Vicente Boluda până la alegeri.

Perez, care a fost autorul politici "galactice" ce a făcut ca Realul să nu câştige niciun trofeul în ultimi trei ani în care s-a aflat la conducerea clubului iberic, a introdus printre promisiuni din programul său electorale instalarea tehnicianului Wenger ca succesor pentru Juande Ramos.

Cei 70.000 de "socios" sau membrii ai grupării Real Madrid vor alege prin vot noul preşedinte în iulie 2009, iar Perez este principalul favorit al acestor alegeri după ce preşedintele interimar Vicente Boluda a anunţat că nu va candidat pentru acest post.

Citeşte şi:

Ramon Calderon a demisionat de la Real Madrid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici