Florin Mergea şi Dominic Inglot, în sferturi de finală la Rotterdam

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie) s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Rotterdam (Olanda), dotat cu premii în valoare totală de 1.600.855 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

138 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea şi Dominic Inglot, în sferturi de finală la Rotterdam

Florin Mergea şi Dominic Inglot (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Mergea şi Inglot au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 7-6 (2), după o oră şi opt minute, cuplul britanic Colin Fleming/Jonathan Marray.

În sferturile de finală, Florin Mergea şi Dominic Inglot vor întâlni perechea Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada), cap de serie numărul 4, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de cuplul Raven Klaasen/Leander Paes (Africa de Sud/India).

Pentru calificarea în sferturi de finală la Rotterdam, Mergea şi Inglot vor primi 90 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 10.890 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici