Florin Prunea şi Cristian Mincă, audiaţi la DNA Piteşti

Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, şi preşedintele Clubului de Fotbal FCArgeş, Cristian Mincă, au ajuns, joi dimineaţă, la zece minute diferenţă, la sediul DNA Piteşti, pentru noi audieri în cazul corupţiei din fotbal.

41 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea şi Cristian Mincă, audiaţi la DNA Piteşti

Florin Prunea şi Cristian Mincă, audiaţi la DNA Piteşti

Directorul de relaţii internaţionale al FRF a ajuns la Sediul Teritorial Piteşti al DNA joi, la ora 8.45, iar preşedintele Clubului de Fotbal FC Argeş a sosit zece minute mai târziu.

La intrarea în sediul DNA Piteşti, Florin Prunea a declarat că a venit ca "să rezolve problema" şi crede că îşi va clarifica situaţia în cursul zilei de joi.

"Am venit ca să rezolv problema. Probabil că o voi rezolva astăzi", a spus Prunea.

Preşedintele clubului FC ARgeş, Cristian Mincă, nu a făcut nicio declaraţie jurnaliştilor.

Tot joi dimineaţă, la sediul DNA Piteşti a fost adus şi finanţatorul aceluiaşi club de fotbal, Cornel Penescu, aflat în arestul IPJ Argeş, pentru a fi audiat din nou de către procurori şi, cel mai probabil, pentru a fi confruntat cu Prunea şi Mincă.

Florin Prunea, Cristian Mincă şi Cornel Penescu au mai fost audiaţi de către procurori, ore în şir, în data de 14 mai. Tot atunci, a fost audiat la DNA Piteşti şi arbitrul asistent Florin Stănescu, care a arbitrat, în 2008, în turul campionatului, două partide ale piteştenilor, respectiv Unirea Urziceni-FC Argeş, disputată la 1 august, scor 3-2, şi Gloria Bistriţa-FC Argeş, disputată la 31 octombrie, scor 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici