Florin Sandu, trimis la echipa a doua din motive disciplinare

Preşedintele executiv al clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, miercuri, că fotbalistul Florin Sandu, venit în această vară sub formă de împrumut de la formaţia FC Timişoara, a fost trimis la echipa a doua de către antrenorul Petre Grigoraş.

139 afișări
Imaginea articolului Florin Sandu, trimis la echipa a doua din motive disciplinare

Florin Sandu (Montaj foto)

"Petre Grigoraş mi-a transmis că a luat decizia de a-l trimite pe jucătorul Florin Sandu la echipa a doua, din motive disciplinare. Din câte se pare, Sandu a avut un diferend cu o persoană din staff-ul tehnic la unul din antrenamentele de marţi. Sandu se va pregăti sub comanda lui Ioan Câmpeanu la Poli II şi va reveni la prima echipă doar atunci când va decide antrenorul Petre Grigoraş", a spus Boca.

Antrenorul Petre Grigoraş a confirmat incidentul: "Florin Sandu a avut o ieşire total necontrolată la adresa unui membru al corpului tehnic şi am decis să-l exclud din lotul mare şi să-l trimit la echipa a doua. Am spus de la bun început că nu admit astfel de manifestări, iar cine nu se supune regulilor merge la echipa a doua".

Florin Sandu a venit la Poli Iaşi în această vară, de la FC Timişoara, sub formă de împrumut pentru două sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici