Forlan: Sper ca Madridul să ne aştepte împodobit în roşu şi alb

Atacantul uruguayan al echipei Atletico Madrid, Diego Forlan, a declarat, miercuri seară, după ce formaţia sa a învins, cu scorul de 2-1 după prelungiri, pe Fulham şi a câştigat Liga Europa, că speră ca Madridul să-i aştepte împodobit în roşu şi alb.

23 afișări
Imaginea articolului Forlan: Sper ca Madridul să ne aştepte împodobit în roşu şi alb

Forlan: Sper ca Madridul să ne aştepte împodobit în roşu şi alb (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştiam că va fi un meci dificil, dar am crezut tot timpul că putem învinge în timpul regulamentar. Am avut multe ocazii în prima repriză, dar Fulham a egalat repede şi a avut o apărare solidă. Am marcat două goluri, mă simt minunat, dar nu mi-am făcut decât meseria de atacant. Sezonul trecut am câştigat Gheata de Aur, dar acest trofeu cucerit cu echipa este mult mai important. Vom duce trofeul în Spania şi sper că norul de cenuşă ne va permite să ajungem în siguranţă la Madrid. Sper ca Madridul să ne aştepte împodobit în roşu şi alb (n.r. - culorile clubului Atletico)", a spus Forlan.

Atletico Madrid a câştigat prima ediţie a Ligii Europa, învingând în finală, la Hamburg, cu scorul de 2-1 după prelungiri, formaţia engleză Fulham.

Atletico Madrid a obţinut al doilea trofeu european din istorie, după Cupa Cupelor din 1962.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici