Fostul antrenor al Simonei Halep: Este în stare să câştige Wimbledon

Simona Halep arată bine, la aproape patru săptămâni după câştigarea primului titlu de Mare Şlem al carierei, este concluzia fostului antrenor al constănţencei, Adrian Marcu, pentru ProSport LIVE.

752 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al Simonei Halep: Este în stare să câştige Wimbledon

Fostul antrenor al Simonei Halep: Este în stare să câştige Wimbledon

Prestaţia de la Wimbledon este apreciată de Adrian Marcu, care este de părere că Simona poate reuşi un parcurs lun în Marea Britanie: „Simona este foarte bine. La concursurile de Grand Slam, chiar dacă e tur de forţă, joci o dată la două zile, nu este la fel de intens ca în concursurile individuale în care ai cinci meciuri în cinci zile. Primul tur, turul doi - e mai greu de jucat. Când s-a concentrat mai bine, când a început să dea drumul la motoare, nu a mai luat niciun game chinezoaica. Este bine, s-a refăcut, s-a odihnit şi cred că este în regulă pentru acest concurs unde vedem că multe dintre favorite au pierdut deja. Cred că, ştiind că are numărul unu asigurat, are o şansă să câştige”.

Simona Halep este, în acest moment, singura jucătoare din Top 6 mondial calificată în turul 3 la Wimbledon 2018. Simona va juca, sâmbătă, pentru accederea în optimi, împotriva lui Su-Wei Hsieh, din Taiwan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici