Fostul fotbalist lituanian Arturas Rimkevicius s-a sinucis

Arturas Rimkevicius (36 de ani), fost fotbalist al naţionalei Lituaniei, s-a sinucis. Totul s-a întâmplat luni, în propria sa locuinţă, din Ramutis. Fostul atacant s-a sinucis cu pistolul pe care îl deţinea, după ce şi-a tras un glonţ în cap.

180 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist lituanian Arturas Rimkevicius s-a sinucis

Fostul fotbalist lituanian Arturas Rimkevicius s-a sinucis

Până la ora actuală nu se cunosc motivele care ar fi dus la acest eveniment. Rimkevicius s-a retras din fotal în 2016, după o ultimă experienţă în ţara natală, la FC Stumbras. De-a lungul carierei, el a evoluat pentru echipele Tauras, Vetra Vilnius, Siauliai, Ekranas (toate din Lituania), Atlantis (Finlanda), Asteras Tripoli, Ethn. Piraeus (Grecia) şi DPMM FC (Singapore). Potrivit UEFA.com, fostul atacant a marcat 117 goluri în 205 partide şi e al 7-lea în topul celor mai buni marcatori din campionatul Lituaniei.

Pentru naţională, Rimkevicius a bifat 7 meciuri şi a marcat 3 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici