Fostul internaţional francez Edouard Stako a încetat din viaţă

Fostul internaţional francez Edouard Stako a decedat, joi, la vârsta de 74 de ani, a anunţat cotidianul L'Equipe în ediţia de sâmbătă.

53 afișări
Imaginea articolului Fostul internaţional francez Edouard Stako a încetat din viaţă

Fostul internaţional francez Edouard Stako a încetat din viaţă

Stako, născut la Escaudin (în apropiere de Valenciennes) în 1934, era unul din numeroşii fii de muncitori polonezi care au făcut carieră în fotbal în regiunile miniere franceze, după război.

Edouard Stako, al cărui nume era de fapt Stakowicz, a evoluat la Valenciennes din anul 1956 şi a ajuns să joace în naţionala Franţei în 1959. Apoi, până în 1967, a fost legitimat la Stade Francais. El a mai fost convocat la naţionala Franţei în 1962 şi în 1964, pentru câte un meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici