Fotbal pe plajă: Echipa României a învins reprezentativa Rusiei, numărul 2 european

Echipa naţională de fotbal pe plajă a României a învins marţi, cu scorul de 5-3, reprezentativa Rusiei, locul doi la nivel european, în ultimul meci din cadrul Grupei C a calificărilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2011.

66 afișări
Imaginea articolului Fotbal pe plajă: Echipa României a învins reprezentativa Rusiei, numărul 2 european

Fotbal pe plajă: Echipa României a învins reprezentativa Rusiei, numărul 2 european (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile echipei antrenate de Stere Dămăşaru au fost marcate de Măciucă, Posteucă, ambii câte câte două goluri, şi Carauleanu.

Reprezentativa României era clasată, înaintea începerii turneului de calificare ce se dispută la Bibione (Italia), pe locul 14 european.

În urma acestei victorii, reprezentativa României a câştigat grupa C din care au mai făcut parte echipele Slovaciei şi Andorrei.

Cele două formaţii, Rusia şi România, erau calificate în faza optimilor de finală ale calificărilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2011, competiţie care se va disputa la Roma.

În primul meci, România a învins, duminică, reprezentativa Andorrei cu scorul de 8-2, iar luni echipa României a dispus cu scorul de 5-3 de Slovacia.

Pentru a se califica la turneul final al Cupei Mondiale din 2011, care va fi găzduit de Roma, reprezentativa României trebuie să acceadă până în faza semifinalelor. În cazul în care va fi eliminată în sferturile competiţiei, România se mai poate califica dacă va câştiga turneul echipelor care au pierdut în această fază a competiţiei, iar reprezentativa Italiei, partcipantă la preliminarii deşi este calificată la turneul final, va accede în faza semifinalelor.

Tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale turneului va avea loc miercuri, iar reprezentativa României va fi cap de serie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici