Fotbalişti de la Manchester City amendaţi pentru că au geamuri fumurii la maşini

Cinci componenţi ai echipei Manchester City, Shay Given, Kolo Toure, Shaun Wright-Phillips, Patrick Vieira şi Stephen Ireland, au fost amendaţi de poliţia din Manchester deoarece geamurile maşinilor lor sunt prea închise la culoare, informează publicaţia The People.

24 afișări
Imaginea articolului Fotbalişti de la Manchester City amendaţi pentru că au geamuri fumurii la maşini

Fotbalişti de la Manchester City amendaţi pentru că au geamuri fumurii la maşini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, cei cinci au fost amendaţi cu câte 30 de lire sterline, miercuri, în momentul în care au ajuns la baza de pregătire a formaţiei Manchester City.

De asemenea, jucătorilor li s-a cerut ca până îşi rezolvă problemele privind vizibilitatea să meargă cu geamurile deschise.

Conform legislaţiei britanice, prin geamurile din faţă ale automobilelor trebuie să pătrundă cel puţin 70 la sută din lumina naturală. "Se pare că oficialii clubului au sunat la o firmă care să rezolve problema geamurilor în timpul şedinţei de pregătire", menţionează The People.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici