Fotbalistul Secret: dezvăluiri din culisele fotbalului românesc pe www.prosport.ro

Acest serial este o provocare pentru reporterii ProSport. Ziarul britanic The Guardian găzduieşte de la începutul lui 2011 o rubrică de succes intitulată “The Secret Footballer” în care, aşa cum sugerează şi titlul, un jucător dezvăluie latura mai puţin cunoscută a fotbalului din Anglia.

2199 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Secret: dezvăluiri din culisele fotbalului românesc pe www.prosport.ro

Fotbalistul Secret: dezvăluiri din culisele fotbalului românesc pe www.prosport.ro

Dar realitatea noastră are foarte puţine lucruri în comun cu cea a englezilor şi, tocmai din acest motiv, am vrut să vedem dacă există măcar un jucător român care să îşi dorească să vorbească, fie şi sub protecţia anonimatului, despre subiectele sensibile din fotbalul nostru.

După luni de căutări a apărut “Fotbalistul Secret”. De luni, el scrie în ProSport. Îi vom proteja identitatea. Informaţiile şi vorbele îi aparţin însă 100%. Până la primul episod, cel mai bine să-l lăsăm chiar pe el să se prezinte.

Citeşte mai multe despre fotbalistul secret.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici