FOTE: 500 de kg. de alamă au fost folosite pentru realizarea medaliilor

Aproximativ 500 de kilograme de alamă au fost folosite pentru realizarea medaliilor ce vor fi acordate câştigătorilor ediţiei a 11-a a Festivalului Olimpic al Tineretului European, care se va desfăşura în perioada 17-22 februarie la Braşov.

177 afișări
Imaginea articolului FOTE: 500 de kg. de alamă au fost folosite pentru realizarea medaliilor

500 de kg. de alamă au fost folosite pentru realizarea medaliilor la FOTE 2013 Braşov (Imagine: eyowf2013.ro)

Conform site-ului oficial al FOTE Braşov 2013, în total vor fi acordate 350 de medalii de aur, argint şi bronz precum şi 7.000 de insigne care vor fi oferite tuturor participanţilor.

Medaliile au fost fabricate în România de o companie de specialitate, Leonte & Comp Import Export SRL, sub îndrumarea Comitetului Olimpic European. Designul medaliilor este adecvat sporturilor de iarnă şi sunt asemanătoare cu cele de la Jocurilor Olimpice şi Paralimpice. 

Aproximativ 1.450 de sportivi şi oficiali din 45 de ţări sunt aşteptaţi la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), urmând să fie cazaţi la Poiana Braşov, în "satul olimpic" special amenajat, din care fac parte cinci hoteluri.

Festivalul va începe duminică, la ora 10.00, cu proba de patinaj viteză pe pistă scurtă, ceremonia de deschidere fiind programată în aceeaşi zi, la ora 19.30, pe Arena "Ion Ţiriac" din Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici