FOTE: Medalii de aur şi bronz pentru România la atletism şi nataţie

Atleta Andrea Miklos a cucerit, vineri, medalia de aur în proba de 400 de metri, cu cea mai bună performanţă personală, iar sportivul Daniel Martin a fost medaliat cu bronz la nataţie, în proba de 200 de metri spate, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de la Tbilisi.

170 afișări
Imaginea articolului FOTE: Medalii de aur şi bronz pentru România la atletism şi nataţie

FOTE: Medalii de aur şi bronz pentru România la atletism şi nataţie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

În finala de la 400 de metri, atleta Andrea Miklos a fost cronometrată cu timpul de 53,68 secunde, cu care a cucerit medalia de aur a probei, aceasta fiind şi cea mai bună performanţă personală a sportivei. Giger (Elveţia, 55.02) şi Sekulici (Serbia, 55.09) au fost atletele care au mai urcat pe podium la 400 de metri.

De asemenea, la nataţie, în proba de 200 de metri spate, Daniel Martin a încheiat cursa cu timpul de 2:04.92 minute, cucerind medalia de bronz. Medalia de aur a fost cucerită de rusul Tatarenko (2:03.21 minute), iar cea de argint de irlandezul Ferguson (2:03.46).

La FOTE-2015, România a cucerit anterior patru medalii, două de aur (atletism şi nataţie) şi două de argint (atletism şi judo).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici