Iohannis a făcut, la Craiova, un drivetest cu noul Ford EcoSport | GALERIE FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, la Craiova, un drivetest cu noua maşină Ford EcoSport, produsă la Craiova. La final a spus că este un autoturism bun, care se va vinde, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3366 afișări
Imaginea articolului Iohannis a făcut, la Craiova, un drivetest cu noul Ford EcoSport | GALERIE FOTO

Iohannis a făcut, la Craiova, un drivetest cu noul Ford EcoSport

Preşedintele s-a declarat mulţumit de comportamentul maşinii, pe circuit.

”Am dat o tură de circuit cu noua maşină Ford EcoSport, o maşină foarte bună şi pentru această clasă mi s-a părut că are dotări excelente, comportamentul este foarte bun, cred că se va vinde bine”, a declarat Iohannis.

Întrebat dacă şi-ar achiziţiona un autoturism produs la Craiova, după ce fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut acest lucru, Iohannis a răspuns: ”O să studiem chestiunea”, adăugând că o va întreba şi pe prima doamnă.

”Pentru mine este aşa o discuţie, vedeţi că mai mult stau în spate, de asta îmi place câteodată să stau şi pe scaunul şoferului. O să studiem chestiunea, interesantă propunerea”, a spus preşedintele.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici