France Football: Bogdan Stancu a fost principala ameninţare în ofensivă pentru România

Publicaţia franceză France Football a scris că Bogdan Stancu a fost principala ameninţare în ofensivă pentru "tricolori" în victoria Franţei, scor 2-1, cu România, în meciul de deschidere de la Euro 2016.

2585 afișări
Imaginea articolului France Football: Bogdan Stancu a fost principala ameninţare în ofensivă pentru România

France Football: Bogdan Stancu a fost principala ameninţare în ofensivă pentru România (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Mai rapizi în ofensivă decât francezii, cu două ocazii periculoase din corner, în primele cinci minute, românii au suferit apoi. Duo-ul Chiricheş-Grigore a fost autoritar în defensivă, în prima jumătate de oră, înainte de reducerea turaţiei. Stanciu a fost singurul care a încercat să găsească soluţii la mijlocul terenului. România a debutat bine şi în repriza secundă cu o ocazie bună a lui Bogdan Stancu, care a fost principala ameninţare în ofensivă", notează France Football.

Publicaţia franceză a acordat următoarele note pentru prestaţia componenţilor echipei României: Tătăruşanu 4 - Săpunaru 5, Chiricheş 4, Grigore 5, Raţ 5 - Hoban 4, Pintilii 4 - Popa 5, Stanciu 5, Stancu 6 - Andone 5.

De cealaltă parte, Dimitri Payet a fost desemnat omul meciului, cu nota 9. "Un gol superb şi o pasă decisivă pentru Giroud. Din punct de vedere tehnic, a fost excepţional. Driblinguri, centrări de calitate, capacitatea de a provoca faulturi şi mai presus de tot corectitudinea în joc", scrie France Football. Portarul Hugo Lloris şi mijlocaşul central N'Golo Kante au mai fost apreciaţi, cu nota 7.

Echipa naţională de fotbal a Franţei a câştigat, vineri, meciul cu reprezentativa României, în deschiderea Campionatului European din Franţa, scor 2-1, în grupa A. Olivier Giroud a deschis scorul în minutul 57, Bogdan Stancu a egalat din penalty în minutul 65, iar Payet a marcat în minutul 89.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici