Francezul Patrick Vieira, numit ambasador al bunăvoinţei al Naţiunilor Unite

Mijlocaşul echipei Internazionale Milano, francezul Patrick Vieira, a fost numit ambasador al bunăvoinţei al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), a anunţat, joi, Federaţia Franceză de Fotbal.

20 afișări
Imaginea articolului Francezul Patrick Vieira, numit ambasador al bunăvoinţei al Naţiunilor Unite

Francezul Patrick Vieira, numit ambasador al bunăvoinţei al Naţiunilor Unite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vieira, în calitate de ambasador, va sprijini FAO, agenţie specializată a ONU ce luptă împotriva sărăciei şi foametei în lume, în vederea reducerii la jumătate pînă în 2015 a celor 800 de milioane de locuitori din lumea întreagă care suferă de foame.

Mijlocaşul, care are 107 selecţii în naţionala Franţei, adversara României în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, devine astfel al treilea fotbalist numit ambasador al bunăvoinţei al FAO, după fostul câştigător al Balonului de Aur, italianul Roberto Baggio, şi atacantul spaniol Raul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici