Francezul Romain Poite va conduce partida România - Italia, de la CM de rugby

Arbitrul francez Romain Poite va conduce la centru meciui România - Italia, decisiv pentru stabilirea ocupantei locului 3 în Grupa C a Cupei Mondiale, informează Federaţia Română de Rugby.

694 afișări
Imaginea articolului Francezul Romain Poite va conduce partida România - Italia, de la CM de rugby

Francezul Romain Poite va conduce partida România - Italia, de la CM de rugby (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Romain Poite, în vârstă de 40 de ani, este poliţist de meserie. Ca jucător de rugby, el a evoluat la echipe precum Castres, Graulhet şi Cognac, la ultima fiind căpitan.

Irlandezul George Clancy va fi unul dintre arbitrii asistenţi. Celălalt arbitru asistent vine tot din Franţa, Mathieu Raynal. Din cauza unei accidentări, el a ratat partida test dintre România şi Tonga, la care fusese delegat iniţial.

Echipa naţională de rugby a României întâlneşte, duminică, de la ora 16.30, pe Stadionul Sandy Park din Exeter, reprezentativa Italiei, în al patrulea meci şi ultimul de la Cupa Mondială din Anglia. Dacă va câştiga această partidă, România se va califica direct la Cupa Mondială din Japonia, din 2019.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici