Francis Ngannou, învins la puncte, deşi l-a trimis la podea pe Tyson Fury

Tyson Fury (35 de ani), campionul mondial WBC la categoria grea, l-a învins pe Francis Ngannou (37 de ani), fostul campion mondial UFC la categoria grea, prin decizie împărţită: doi dintre arbitri l-au desemnat câştigător pe britanic, în timp ce al treilea l-a văzut învingător pe camerunez.

328 afișări
Imaginea articolului Francis Ngannou, învins la puncte, deşi l-a trimis la podea pe Tyson Fury

„Francis Ngannou, învins la puncte, dar câştigător moral împotriva lui Tyson Fury”, titrează publicaţia „L'Equipe”, după partida de box găzduită azi-noapte de Riad (Arabia Saudită).

Francis Ngannou, fost campion la MMA, debutant în box, şi-a trimis rivalul la podea şi a rezistat în ring, fără probleme, pe toată durata celor 10 runde în faţa britanicului. Lupta a avut loc cu 20.000 de spectatori în tribune.

Englezul Tyson Fury (35 de ani, 125 kg, 2,06 m), care nu şi-a apărat titlul WBC la categoria grea, a trecut la puncte, doi judecători la unu (95-94, 95-94, 93-96), de Francis Ngannou (37 de ani, 123 kg, 1,93 m).

Fury a dezamăgit, iar la jumătatea lui decembrie are meci împotriva ucraineanului Alexandre Usyk, campion WBA-WBO-IBF.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici