Franţa şi-a ales campioana. PSG a câştigat titlul în Ligue 1, după ce sezonul a fost anulat

  • Guvernul Franţei a decis să nu se mai reia fotbalul până în septembrie, iar sezonul 2019-2020 a fost anulat
  • Daily Mail notează că PSG este campioana Franţei
  • PSG, Olympique Marseille şi Rennes vor juca în sezonul următor din Liga Campionilor
222 afișări
Imaginea articolului Franţa şi-a ales campioana. PSG a câştigat titlul în Ligue 1, după ce sezonul a fost anulat

Franţa şi-a ales campioana. PSG a câştigat titlul în Ligue 1, după ce sezonul a fost anulat

Franţa a devenit a doua ţară din Europa, după Olanda, care a decis să interzică fotbalul, până în luna septembrie. Astfel sezonul 2019-2020 s-a încheiat prematur, iar PSG, echipa care se afla pe locul în clasamentul din Ligue 1, a câştigat titlul de campioană, pentru a treia oară la rând. 

CEO-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, Didier Quillot, a confirmat, potrivit Daily Mail, că gruparea din Paris este campioana Franţei, iar echipele de pe locurile doi şi trei, Olympique Marseille şi Rennes, se vor alături clubului PSG şi vor juca în sezonul 2020-2021 al Ligii Campionilor. 

Lorient, liderul din Liga a II-a, şi Lens, echipa de pe locul doi, au fost promovate în Ligue 1, în timp ce Amiens şi Toulouse au retrogradat. 

Olympique Lyon, echipa la care evoluează portarul echipei naţionale a României Ciprian Tătăruşanu, este pe locul şapte şi va rămâne în afara cupelor europene. 

CEO-ul Ligii Profesioniste, Didier Quillot, a precizat că ar fi vrut să încheie sezonul pe teren, "aşa cum se întâmplă în Germania şi Spania, dar acestea au fost deciziile Guvernului şi trebuie să le respectăm".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici