Franz Beckenbauer, cel mai mare jucător din istoria fotbalului german, a murit

  • Cel mai mare jucător din istoria fotbalului german a încetat din viaţă luni, potrivit informaţiilor din presa germană.
  • Franz Beckenbauer, campion mondial în 1974 în calitate de jucător şi în 1990 ca antrenor, avea 78 de ani.
2969 afișări
Imaginea articolului Franz Beckenbauer, cel mai mare jucător din istoria fotbalului german, a murit

Kaiserul nu mai este. La vârsta de 78 de ani, fostul fundaş al Germaniei a încetat din viaţă luni. Orb de ochiul drept şi slăbit în urma mai multor operaţii pe cord, starea sa de sănătate dăduse motive de îngrijorare în ultimele săptămâni.

Un documentar despre cariera sa urma să fie difuzat în Germania chiar pe 8 ianuarie. În trailer, veştile date de fratele său, Walter, nu erau bune. "Dacă aş spune că este bine, aş minţi, iar mie nu-mi place să mint. Nu se simte bine, este în permanenţă într-o stare oscilantă", a dezvăluit el.

Legenda lui Bayern Munchen, care a jucat şi la Hamburg şi New York Cosmos, a câştigat de două ori Balonul de Aur, în 1972 şi 1976.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici