Suporter care avea interdicţie la competiţii sportive, descoperit la turneul de futsal din Constanţa

Un suporter care avea interdicţie de acces la competiţiile sportive a fost descoperit de jandarmi în sala unde se desfăşura turneul de futsal „Trofeul Liga Old Boys”, în Constanţa.

302 afișări
Imaginea articolului Suporter care avea interdicţie la competiţii sportive, descoperit la turneul de futsal din Constanţa

Suporter care avea interdicţie la competiţii sportive, descoperit la turneul de futsal din Constanţa

Un bărbat care avea aplicată sancţiunea contravenţională de interzicere a accesului la turneul de futsal „Trofelul Liga Old Boys”, desfăşurat la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, a fost descoperit de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa în sala unde avea loc competiţia.

Fiind întrebat de ce se află în sală, bărbatul a declarat că nu ştia că are interdicţie de a participa la astfel de competiţii.

Potrivit legii, fapta unei persoane, căreia i s-a interzis accesul la unele competiţii sau jocuri sportive, de a se afla în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicţia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Suporterul a fost evacuat din arena sportivă, iar un proces-verbal de constatare a fost predat poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici