Bayern Munchen, în pole position pentru transferul lui Drăguşin - presă

Bayern Munchen a intrat recent în cursa pentru transferul românului Radu Drăguşin de la Genoa şi presa italiană susţine că părţile s-ar fi înţeles deja verbal, oferta nemţilor depăşind-o pe cea a lui Tottenham şi Napoli, aflate de mai multe zile în negocieri.

651 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen, în pole position pentru transferul lui Drăguşin - presă

După prima ofertă a Atalantei, de 18 milioane de euro plus 2 milioane de euro bonusuri, Tottenham şi Napoli au încercat să găsească un acord cu ligurienii, care au cerut 30 de milioane de euro, o parte fixă, plus bonusuri.

Jurnaliştii de la tuttomercatoweb susţin că bavarezii au ajuns cel mai aproape de această cifră, oferta lor fiind de 24 de milioane de euro, la care se adaugă şase milioane sub formă de bonusuri în funcţie de prezenţele jucătorului în tricoul lui Bayern şi de eventualele calificări în Liga Campionilor.

Astfel Genoa va încasa 30 de milioane de euro din vânzarea lui Drăguşin.

Bayern Munchen se apropiase destul de mult de transferul lui Eric Dier, de la Tottenham, dar apoi s-a orientat spre Drăguşin, devansându-şi concurenţa.

Încă nu este nimic semnat între părţi, conform jurnaliştilor italieni, dar este posibil ca acest lucru să se întâmple în următoarele ore.

Tottenham ar putea fi motivată să pluseze peste oferta germanilor, în timp ce se pare că Napoli nu mai este interesată să liciteze.

Tuttomercatoweb susţine că există deja un acord verbal între jucător şi clubul bavarez. Un contract pe patru ani şi jumătate, cu un salariu de aproximativ 2 milioane de euro pe an, ce urmează a fi suplimentat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici