Fraţii Bryan au câştigat proba de dublu la Wimbledon

Jucătorii americani Bob şi Mike Bryan au câştigat, sâmbătă, proba de dublu de la Wimbledon, performanţă în urma căreia deţin toate trofeele importante din tenis, ei impunându-se la Jocurile Olimpice şi US Open în 2012 şi la Australian Open şi Roland Garros în 2013.

157 afișări
Imaginea articolului Fraţii Bryan au câştigat proba de dublu la Wimbledon

Bob şi Mike Bryan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fraţii Bryan, principalii favoriţi, au învins în finala de la Wimbledon, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, 6-4, perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 12, potrivit unei ştiri de ultimă oră.

Aceasta este al treilea lor succes la turneul englez, pe care l-au mai câştigat în 2006 şi în 2011, şi al 15-lea succes major din carieră.

Bob şi Mike Bryan au reuşit o performanţă unică în tenis: nicio altă pereche nu a mai deţinut toate cele cinci trofee în acelaşi timp (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open şi Jocurile Olimpice).

În septembrie, la US Open, cei doi fraţi vor încerca să realizeze Marele Şlem şi să egaleze recordul din 1951 al australienilor Ken McGregor şi Frank Sedgman, singurii care au câştigat cele patru turnee de Grand Slam în acelaşi an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici