Fraţii Linger, medalie de aur la dublu sanie, echipajele României pe locurile 17 şi 20

Austriecii Andreas Linger şi Wolfgang Linger au devenit, miercuri, campioni olimpici în proba de dublu sanie la Vancouver, în timp ce echipajele României s-au clasat pe locurile 17 şi 20.

56 afișări
Imaginea articolului Fraţii Linger, medalie de aur la dublu sanie, echipajele României pe locurile 17 şi 20

Fraţii Linger, medalie de aur la dublu sanie, echipajele României pe locurile 17 şi 20 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fraţii Linger, care au fost cronometraţi în cele două manşe cu timpul total de 1:22.705, au fost urmaţi de letonii Andris Sics şi Juris Sics (1:22.969) şi de germanii Patric Leitner şi Alexander Resch (1:23.040).

Echipajul România 1, format din Cosmin Chetroiu şi Ionuţ Ţăran, a ocupat locul 17, la 1.926 de învingători, în timp ce echipajul România 2, format din Paul Ifrim şi Andrei Anghel s-a clasat pe locul 20, ultimul, la o diferenţă de 2.768 de câştigători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici